Pentru cei in criza de timp, care vor sa incerce o varianta rapida a clasicei Tiramisu reţetă originală.
Se prepara 300ml cafea in care se pun cele 2 plicuri de zahar vanilat, iar dupa ce se raceste se adauga coniacul.
Se prepara crema: laptele rece se amesteca usor cu cele 3 pachete de crema Dr. Oetker., apoi se mixeaza 3-5 minute la viteza superioara. Se adauga cele 3 cutii (a cate 250 g fiecare) de mascarpone si se amesteca usor cu telul, pana la omogenizare.
Se iau piscoturile si se inmoaie in cafea pe ambele parti (foarte repede!!), dupa care se aseaza la rand intr-o tava cu margini inalte. Dupa primul strat de piscoturi, se adauga jumatate din crema, se niveleaza, apoi se adauga al doilea strat de piscoturi. Peste acest ultim strat se intinde restul de crema, iar deasupra se pudreaza cacao. Se lasa la rece cel putin o ora.
Pofta buna! :)
Placinte Ardelenesti, reteta traditionala umplute cu varza sau branza Aceste placinte se fac in mod traditional dintr-un...
Placinte Ardelenesti, reteta traditionala umplute cu varza sau branzaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii