Albusurile se separa de galbenuse si se bat cu mixerul pana se intaresc. Se adauga treptat cate o ligura de zahar si se bat in continuare. Se adauga galbenusurile si se mai bat putin.
In continuare se adauga aromele dupa preferinta. Faina cernuta, se amesteca prin rasturnare cu lingura si se aseaza in tava unsa si tapetata. Deasupra se aseaza fructele.
Se da la cuptor la foc potrivit aproximativ 20 minute. Cand este putin rumenit deasupra este gata de scos. Cine doreste poate pune zahar pudra deasupra cat tarta este calda.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii