Ingrediente
● pentru blat |
● 300 gr biscuiti cu unt |
● 1 lg nesquick |
● 100 gr ciocolata neagra |
● 50 gr unt |
● 100 ml lapte |
● pentru umplutura |
● 400 gr ciocolata neagra |
● 200 ml lapte |
● 100 gr mascarpone |
● 400 gr capsuni |
● 1 plic zahar cu rom |
● 1 lg ulei de masline |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
30min
Se pregateste intai crusta de biscuiti.
Se topeste pe baie de aburi ciocolata cu untul si cu laptele. Se omogenizeaza pe masura ce se topesc.
Biscuitii se macina la robot, destul de fin. Se amesteca pesmetul cu pudra de nesquick. Se adauga sosul de ciocolata si se omogenizeaza.
Se pregateste o tava, o forma de copt, in care intindem in strat uniform baza de biscuiti. Se da la rece.
Se prepara umplutura. Se topeste la fel, pe baie de aburi, ciocolata cu laptele. Se omogenizeaza pe masura ce se topeste. La final se adauga romul, apoi branza mascarpone si se amesteca energic sa se omogenizeze si sa iasa o crema extrem de fina. Se toarna peste baza de biscuiti, se da la rece.
Capsunile se spala, se lasa la scurs. Se felieaza si se asaza peste crema de ciocolata intarita. Se ung capsunile cu o pensula cu putin ulei de masline, se pudreaza cu zahar aromatizat si se da la rece pana in momentul servirii.
Un desert rapid, ciocolatos, dar si fresh datorita capsunilor proaspete.
Pontul cu uleiul de masline l-am aflat de la Vladut si sper sa va fie si voua de folos. Confera un luciu frumos fructelor si ajuta la absorbtia vitaminelor din fructe mai repede in organism.
Sa va fie de folos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tarta cu Ciocolata si Capsuni" nu uita sa ii faci un review.
Se topeste pe baie de aburi ciocolata cu untul si cu laptele. Se omogenizeaza pe masura ce se topesc.
Biscuitii se macina la robot, destul de fin. Se amesteca pesmetul cu pudra de nesquick. Se adauga sosul de ciocolata si se omogenizeaza.
Se pregateste o tava, o forma de copt, in care intindem in strat uniform baza de biscuiti. Se da la rece.
Se prepara umplutura. Se topeste la fel, pe baie de aburi, ciocolata cu laptele. Se omogenizeaza pe masura ce se topeste. La final se adauga romul, apoi branza mascarpone si se amesteca energic sa se omogenizeze si sa iasa o crema extrem de fina. Se toarna peste baza de biscuiti, se da la rece.
Capsunile se spala, se lasa la scurs. Se felieaza si se asaza peste crema de ciocolata intarita. Se ung capsunile cu o pensula cu putin ulei de masline, se pudreaza cu zahar aromatizat si se da la rece pana in momentul servirii.
Un desert rapid, ciocolatos, dar si fresh datorita capsunilor proaspete.
Pontul cu uleiul de masline l-am aflat de la Vladut si sper sa va fie si voua de folos. Confera un luciu frumos fructelor si ajuta la absorbtia vitaminelor din fructe mai repede in organism.
Sa va fie de folos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tarta cu Ciocolata si Capsuni" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany