Se taie pepenele in jumatate in forma zimtata. Se scobesc mici sfere din miezul lui curatat de seminte si se pun intr-un castron.
Se curata portocala si grapefrutul, se desfac in felii, se taie piersica scotand samburele si se adauga langa sferele de pepene.
Se adauga peste aceste fructe zeama de lamaie. Apoi se toarna tot acest amestec de fructe in jumatatile de pepene din care s-au scobit sferele.
Se serveste rece.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii