Se taie pepenele in jumatate in forma zimtata. Se scobesc mici sfere din miezul lui curatat de seminte si se pun intr-un castron.
Se curata portocala si grapefrutul, se desfac in felii, se taie piersica scotand samburele si se adauga langa sferele de pepene.
Se adauga peste aceste fructe zeama de lamaie. Apoi se toarna tot acest amestec de fructe in jumatatile de pepene din care s-au scobit sferele.
Se serveste rece.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii