Se face un aluat din care sa se poata intinde foi subtiri: 2 oua, zahar, margarina, ulei apa minerala, esente (vanilie, rom) si faina cat cuprinde. Se lasa putin la crescut si apoi se intinde o foaie subtire si se taie fasii subtiri. Se invarte pe bete de grosimea unui deget si se prajesc in baie de ulei.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCe pregatim pentru cina de astazi? Cum nu prea aveam un preparat anume in plan, mi-am amintit de niste paste in 3 culori...
Paste cu sunca si sos de rosii la cuptorReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii