Vom separa albusul de galbenus, batem albusul spuma, adaugand treptat zaharul pudra.
Adaugam galbenusul unul cate unul si mixam continuu, adaugam faina si pliculetul de zahar vanilat.
In tava de la aragaz punem hartie de copt, turnam compozitia si o intindem pe toata tava, dam la cuptor pret de 15-20 minute. Batem frisca pana se intareste, adaugam cutia de mascarpone cu zaharul si esenta amestecam pana se incorporeaza toate.
Foaia de rulada, cand e gata, o scoatem cu tot cu hartie pe un prosop umed. Asezam pe foaie crema, apoi asezam si capsunile. Rulam frumos si dam la rece.
Pentru decor am folosit doua tablete de ciocolata si bombonele pentru decor.
Pofta mare !Si gatiti cu drag♥
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO modalitate de a servi gris cu lapte, desertul copilariei.
Desert tarta de cocos cu grisO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii