Untul cu zaharul se amesteca bine, se adauga ouale intregi pe rind, iar la urma faina cu praful de copt. Compozitia se imparte in doua, in una se adauga 3-4 linguri de cacao, apoi se intinde in tava. Peste se pune compozitia alba (daca doriti le puneti invers) si se fac niste modele cu cutitul ca ele sa se amestece putin. Apoi se pun deasupra visinele fara simburi din compot (sau proaspete). Se coace la o temp. medie cam 40-50 min. pina se rumeneste frumos.
Cind e gata se scoate din cuptor si se lasa la racit, apoi se intinde peste, crema facuta din ingr. prezentate la CREMA si se pune glazura de ciocolata facind un model de valuri si se tine la frigider putin sa se intareasca crema. Dupa aceea se poate taia.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorAm văzut această ciorbă (impropriu spus ciorbă, se află situată undeva între supă şi ciorbă) acum câteva...
Soleanca (Ciorba ruseasca)Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii