Curatam perele si le taiem mici ,le punem intr-o craticioara acoperim cu vin alb si adaugam o lingura miere, punem pe foc. Le fierbem pana se inmoaie.
Intre timp am pus ciocolata la topit (bagno marie) cu untul.
Amestecam bine galbenusurile cu zaharul si amestecam cu ciocolata calda.
Dupa care punem in tava de chec o folie (daca folositi tava de silicon ,nu mai e nevoie)si asezati la inceput un strat subtire de ciocolata calduta ,un strat de biscuiti unul de pere.
Ultimul strat sa fie de ciocolata, puneti in frigider, iar cand se intareste serviti.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii