Se bat albusurile spuma.
Apa cu zaharul se face un sirop pe foc si fierbinte se pune peste albusuri. Se mixeaza pana se raceste putin. Cand s-a mai racit se adauga galbenusurile unul cate unul, uleiul cate putin, sarea si faina.
In tava tapetata cu ulei si biscuiti rasi se pune aluatul si apoi fructele. (eu am folosit tava mare de la cuptor, pe care de data asta am pus hartie de copt)
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii