Amesteci faina cu margarina, drojdia dizolvata in lapte caldut, zaharul, galbenusurile si framanti un aluat potrivit de tare, din care se intind 4 foi .
Se coc pe tava unsa cu ulei prima foaie, asez rahatul taiat cubulete dat prin faina si asezi si a doua foaie.
Bati albusurile spuma tare cu zaharul si adaugi nuca macinata apoi torni compozitia peste a doua foaie.
Pui a treia foaie, intinzi gemul de piersici si inchei cu foaia numarul 4.
Se coace la foc potrivit 34-40 minute. Lasi la raciut dupa care glazurezi cu ciocolata topita cu unt.
Se presara bombonele colorate de decor.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii