Faina, zaharul, uleiul, apa, praful de copt se amesteca bine si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt se adauga capsunile si se baga la cuptor (foc mediu cca 40 min). Se lasa la racit.
Se prepara crema, se face o budinca din apa, zahar si praf de budinca, se bate frisca batz si apoi se incorporeaza budinca rece.
Asamblare
un strat de biscuiti
un strat crema
blatul insiropat, crema, biscuiti, crema si apoi razuim un pic de ciocolata
Risotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...
Risotto cu legume: un preparat cremos si savurosO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaUneori cand am pofta de cartofi in unt apelez la acest mod de preparare usor si rapid.
Cartofi cu unt in pergamentO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii