Mai intai, topim ciocolata impreuna cu untul. Mixam albusurile spuma, adaugam zaharul si mixam in continuare, pana acesta se topeste.
Peste albusuri, adaugam faina amestecata cu praful de copt. Amestecam usor.
La final, adaugam si ciocolata topita cu untul. Omogenizam bine si turnam compozitia intr-o tava cu hartie de copt. Introducem tava in cuptorul incins, pentru 35-40 de minute.
Pentru crema, mixam putin crema de branza, adaugam zaharul pudra si dupa plac, ness sau cappuccino. Eu am pus un plic de cappuccino si unul de ness. Mai mixam 3-4 minute pana se omogenizeaza crema.
Distribuim crema peste blat si peste crema, razuim ciocolata.
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii