Se poate si la cuptor obisnuit:
* praful de copt (cica e unul special ptr microunde... eu am facut la micro, dar am folosit praf de copt normal). Insa ar fi indicat cel special care e mai puternic, creste mai repede, in 5-10 min, nu ca cel obisnuit in 20-30 min (asa ziceau niste gospodine pe un forum italian).
Am amestecat tot in castron si apa/laptele e bine sa puneti cit sa va rezulte un aluat destul de "curgator".
Am copt in serii de cite 5 min, alte 5 min, apoi 3 min, alte 3 min combinat (grill+ microunde) si la sfirsit 2 min numai grill. Dar se putea si fara grill. Ideea e sa nu coaceti prea mult, caci iese putin buretos (eu cred ca am cam exagerat cu timpii, 13 min erau indeajuns pt aceasta cantitate.
Trebuie sa incercati mereu cu scobitoarea ca la pandispan si cind scobitoarea iese uscata e gata...
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii