Painea (eu am folosit bucati de paine integrala si piscoturi) se moaie in lapte.
Se aseaza un strat de paine intr un vas termorezistent si si se stropeste cu 2-3 linguri de miere de albine. Urmatorul strat este unul de mere rase pe razatoarea mare si 2-3 linguri de miere de albine pe deasupra.
Se presara scortisoara si un strat de nuca tocata potrivit de mare si un al doilea strat de paine muiata in lapte. Pe deasupra se pun inca 2-3 linguri de miere.
Se pune la cupor la 230 grade pt 35 min sau pana cand deasupra prinde o culoare maronie si este crocanta.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii