Amesteci intr-un castron apa calduta cu uleiul, zaharul si sarea si dizolvi inauntru drojdia. dupa ce a dospit 10-15 min pui faina cat sa obtii un aluat care sa nu se lipeasca de degete(ca la paine, eu nu cantaresc niciodata faina, dar cred ca in jur de 500g). Lasi 15 min la dospit.
Intinzi prima foaie in tava, coci 5 min apoi pui merele calite si amestecate cu zahar si scortisoara, foaia a doua, intepi cu furculita si coci la foc potrivit vreo 40-45min.
Rece o poti pudra cu zahar+zahar vanilat.
Deasupra am pus putina glazura de lamaie.
Acum ca tot l-am castigat pe domnul Brevill, e drept am fost irezistibila, chiar daca s-a lasat mult asteptat, am zis sa-l...
Smucite smotocite cu blenderul BrevilleO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii