Blat: Se separa galbenusurile de albus si se bat spuma, apoi se adauga zaharul in ploaie si galbenusurile unul cate unul. La sfarsit se pune alternand cate o lingura de ulei si faina. Se pune toata compozitia intr-o tava cu hartie de copt si se da la cuptor incins 25-30 min. Se lasa blatul sa se raceasca apoi se taie in doua.
Crema: Hidratam gelatina cu apa calduta. Capsunile se taie felii, frisca se bate spuma. Gelatina se topeste pe baie de abur dupa care se toarne peste frisca, iaurt, zahar pudra si capsuni. Se da la rece 5 min. Se aseaza crema intre cele doua blaturi.
Decor: Se pun capsunile taiete peste blat apoi se decoreaza cu frisca.
Pentru ca am avut rosii bune de gradina, din belsug, am facut diverse preparate cu ele, printre care si aceasta ciorba...
Ciorba de rosii cu perisoare de puiPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaReteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mere
Comentarii