Se rupe ciocolata bucatele, se pune intr-o craticioara impreuna cu untul si se topesc la abur (craticioara se pune intr-o cratita mai mare in care fierbe apa). Se lasa la racit. Ciocolata trebuie sa fie calduta, nu fierbinte.
Se separa galbenusele de albuse. Se bat albusele cu zaharul spuma. Se bate si crema pana devina frisca.
Se adauga galbenusele amestecandu-se cu o spatula. Apoi se adauga albusele spuma si frisca putin cate putin amestecandu-se mereu pana se incorporeaza tot. Se obtine o spume delicata, pufoasa si delicioasa de ciocolata.
Se pune in forme care se acopera cu folie si se dau la frigider macar cateva ore, de preferat peste noapte.
Se serveste cu boabe de zmeura proaspete. Cum nu e sezon s-a servit asa simplu si a fost delicioasa.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor O supa ce te scoate din incurcatura cand doresti sa prepari ceva fara prea mari dureri de cap. Ador tortellini, atat in...
Supa cu tortellini si fasole verdeEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii