Inghetata Amaretto

Portii
20
Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Inghetata Amaretto

Ingrediente

  • 1 castron mare de cirese amare
  • 400 gr smantana vrac
  • 500 ml lapte dulce de tara, fiert
  • 400 gr zahar

Mod de preparare

Mai intai, se scot samburii de la cirese, se adauga zahar peste ele si se dau la frigider peste noapte. Dimineata se scot, se ia un castronel de cirese din castron cu sirop, fara zahar si se pun la frigider. Restul de cirese se pun la robot, se adauga laptele si smantana si se lasa la mixat, cel putin 10 minute la viteza potrivit de mare, sa nu sara din robot si sa aiba timp sa se aeriseasca compozitia. Se toarna compozitia intr-un vas de plastic si se da la congelator. Din cand in cand, se mai scoate vasul si se amesteca usor, se repeta de cel putin patru ori. Se poate servi dupa 7-8 ore. Sa aveti pofta, dragilor, la o reteta excelenta ca gust si usor de pregatit!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Musacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa
Cele mai apreciate rețete
Gogosari in Sos de Mustar
2
Conserve, muraturi

Gogosari in Sos de Mustar

Gogosari in Sos de Mustar
Pandispan cu mere si budinca
4
Dulciuri

Pandispan cu mere si budinca

Pandispan cu mere si budinca
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust
5
Carte de bucate

Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust

Pandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!

Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust
Parteneri
Prajitura cu caise si iaurt
Culinar.RO

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie