Se pune drojdia cu o lingurita de zahar si un pic de lapte la dizolvat, separat se pun toate ingredientele uscate cu margarina intr-un castronel, peste se adauga drojdia dizolvata si cate putin lapte pana se incorporeaza tot, daca mai e nevoie se mai adauga un pic de faina, se pune aluatul intr-o punga si se lasa la crescut 2 ore.
Dupa doua ore se intinde o foaie din aluat de 1 cm grosime si se taie cu ajutorul unui pahar sau forma rotunda cercuri cu diametrul de 6-7 cm, se pun pe un prosop curat presarat cu faina, se acoprera cu alt prosop si se lasa la dospit inca o ora, dupa o ora se prajesc in ulei la foc moderat, se pudreaza cu zahar si se pot si umple cu gem sau nutela
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii