Untul se topeste la temperatura mica si se adauga rece peste ouale mixate in prealabil foarte bine cu zahar.
Se adauga apoi vanilia, nuca macinata, si faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare.
Se framanta coca si se da la frigider timp de o ora.
Se formeaza bile de marimea unei nuci care se tavalesc prin zahar pudra, se asaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se aseaza bilutzele pudrate la distanta si se coc 20 min la 180 grade.
Reci, se pot lipi doua cate doua cu gem de prune, sunt foarte bune!
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe aici am preluat aceasta reteta. Au fost tare bune briosele, iar eu am adaugat si ciocolata in interior.
Desert briose de vanilie cu ciocolata in interiorO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii