Desert cu Migdale

Postat pe: 29-01-2012
(0)

Ingrediente

120 g unt (la temperatura camerei, moale insa nu topit, taiat bucatele)
200 g migdale
70 g biscuiti macinati
3 lingurite cu cacao
1 lingurita cu cafea instant
1 lingurita cu esenta de cafea
100 g zahar pudra

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
- Migdalele se maruntesc in robotul de bucatarie. Migdalele maruntite se trec printr-o sita cu ”ochiuri mari” (pulberea va ajunge in bol iar bucatelele mai mari vor ramane in sita). Din migdalele ramase in sita se pun 50 g intr-un bol separat (ele vor fi flolosite ulterior). Restul migdalelor maruntite se pun intr-un vas cu diametrul mare.

- Se adauga in vas untul, biscuitii, cacaoa, cafeaua, esenta de cafea si zaharul pudra. Se amesteca foarte bine toate ingredientele.
- Din amestecul rezultat se modeleaza cu palmele mici sfere aproximativ egale.

- Acestea se tapeteaza apoi cu migdalele maruntite pastrate (micile sfere se rostogolesc usor in bolul cu migdale maruntite).
- Se pastreaza la rece 2 ore inainte de servire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Desert cu Migdale" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Desert cu Migdale
Cookie Settings