Ciresele fara samburi se taie in patru si se pun la scurs.
Se pregateste aluatul de clatite ca si la reteta "Clatite simple pas cu pas"
Se adauga la aluatul de clatite ciresele taiate si scurse de sucul lor, apoi se coc la fel ca in reteta de baza.
Se servesc pudrate cu zahar praf sau zahar praf vanilat.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii