Spalati ciresele, scoateti coditele si samburii.
Bateti ouale ca pt omleta, adaugati sare, zahar. Se adauga faina si se amesteca bine. Se pune untul si apoi laptele. (atentie sa nu fie cocoloase)
Intr-o tava sau vas ce marge in cuptor, uns cu unt, puneti ciresele si pe deasupra amestecul de mai sus. Pe deasupra puneti cateva bucatele de unt.
Puneti la cuptor - temp 6 - 45 minute
Se serveste caldut sau rece, presarat de zahar vanilat
POFTA BUNA!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorO ciorba asa cum o facea bunica.
Ciorba din sira de porc cu zeama de varzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii