Am început prin a face "caviarul" de fructe de pădure: am pus pe foc fructele, lăsând câteva pentru decor, împreună cu zahărul și cu 100 ml de apă și am lăsat să fiarbă la foc mic pentru aprox. 10 minute, amestecând frecvent. Când este gata, strecurăm fructele, vom folosi siropul. Între timp, am pus gelatina la hidratat în 50 ml de apă pentru 10 minute, apoi turnăm siropul fierbinte peste gelatină și amestecăm până se dizolvă complet. Apoi turnați într-un dozator de sos.
Pregătim baia de gheață: într-un vas încăpător punem restul de apă, sarea, gheața și într-un bol punem uleiul rece; apoi așezăm bolul în baia de gheață și picurăm câte o picătură de sirop în uleiul rece. Acestea se vor solidifica în contact cu uleiul.
Mai departe combinăm biscuiții mărunțiți cu untul topit și amestecăm bine, apoi punem primul strat de cheesecake în borcan, completând cu câteva fructe. Apoi mixam crema de brânză cu mierea și completăm borcanul. Decorăm cu "caviar" de fructe de pădure.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii