Se incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius
Se bat foarte bine spuma albusurile. Se adauga tot zaharul (si cel simplu, si cel vanilat) deodata si se bat impreuna pana cand se dizolva cristalele de zahar. Apoi, pe rand, cate un galbenus, iar la sfarsit, faina. Nu se mai bate mult, caci se va lasa.
Se pune intr-o tava tapetata cu hartie cerata, de copt.
Se lasa aproximativ 35 minute.
Se poate orna cu zahar pudra frecat cu unt moale+ coloranti alimentari.
Se serveste cu ceai de lamaie sau ceai verde ... chiar si cu un suc de citrice.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii