In fiecare cana se pun cate 4 linguri rase de faina, 4 linguri rase de zahar, praful de copt si cate o lingura de cacao si se amesteca.
Se adauga oul, apoi se amesteca foarte bine pana la omogenizare, se adauga pe rand cate 3 linguri de lapte pentru fiecare cana si se amesteca, apoi cele 3 linguri de ulei la fel pentru fiecare cana si omogenizam bine. Eu am pus deasupra si in compozitia celor doua cani cateva visine.
Am bagat fiecare cana in cuptorul cu microunde la 850 wati timp de 4 minute. Le scoatem cu grija din cuptor pentru ca sunt fierbinti, le lasam 1-2 minute si apoi cu atentie cu ajutorul unui cutit desfacem checul care practic e prins doar la buza canii si se desface foarte usor.
Eu am facut apoi o glazura de ciocolata alba asa: am topit 100 g ciocolata alba cu 30 g lapte.
Am taiat felii din chec si le-am dat prin glazura si apoi prin fulgi de migdale, le-am pus in hartie si gata desertul.
Pofta buna!
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaBriosele sunt prajituricile mele preferate! Daca ar fi dupa mine, cred ca as face saptamanal, asa mult imi plac. Daca au...
Desert briose marmorate cu goji, curmale si cajuReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii