Cum procedam:
-Se incalzeste bine cuptorul
-Se amesteca margarina, cu zaharul, sare, coaja de lamaie si zaharul vanilat
-Se adauga oule unul cate unul, si mixam bine
-Se adauga laptele,mixam bine
-Se adauga apoi faina se amesteca cu praful de copt.
-Se unge o forma de chec cu margarina, si se tapeteaza cu putina faina, se toarna aluatul si se coace aprox. 50 minute la foc mediuPentru glazura se lasa sa fiarba incet margarina cu zaharul pudra si sucul de lamaie. Checul se scoate din cuptor si se acopera cu glazura de lamaie.
Se lasa sa se raceasca, se desprinde de margini si se pun pe un platou.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorAm pregatit-o cu ce aveam in casa, la indemana. Chiar si asa a iesit extrem de gustoasa!
Lasagna cu puiReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii