Mod preparare:
Se freaca untul cu zaharul vanilat si zaharul, pana ce compozitia se incorporeaza. Urmatorul pas este adaugarea esentei de lamaie si treptat galbenusurile. Dupa aceea se adauga faina si praful de copt, iar in final laptele caldut.
Separat se bat albusurile spuma cu un varf de cutit de sare. Cele doua compozitii se amesteca usor, amestecand de jos in sus.
Dupa ce s-au legat cele doua se adauga 30 g ornament mozaic, restul 10 g se adauga deasupra checului, dupa ce acesta a fost pus intr-o tava unsa cu unt.
Se coace la foc potrivit.
Pofta buna! ! !
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii