toate ingredientele se amesteca formandu-se o pasta lipicioasa din care se formeaza mici bulgarasi care se pun la copt 15-20 min (pe hartie de copt)la foc potrivit pana se cam intaresc la suprafata
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorAm văzut această ciorbă (impropriu spus ciorbă, se află situată undeva între supă şi ciorbă) acum câteva...
Soleanca (Ciorba ruseasca)Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii