Macinam fin biscutii la robot, sau cine doreste bucatele mai mari poate zdrobi biscuitii cu ciocanelul de snitele. Punem laptele la foc impreuna cu zaharul, cacaoa si margarina. Lasam pana la punctul de fierbere.
Lasam putin la racit, dar nu de tot. Turnam siropul peste biscuitii macinati. Adaugam si visinata si omogenizam bine sa se incorporeze bine biscuitii. Cu o lingura luam din pasta de biscuiti, punem in mijloc o visina din visinata sau in cazul in care dam si la copii punem o bucata de rahat.
Modelam o biluta rotunda pe care apoi o dam prin nuca de cocos. Lasam la frigider pana se racesc bine.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii