Ingrediente
● 300 g faina de grau alba (fara aditivi de crestere) |
● 2 1/4 lingurite praf de copt |
● 185 g unt topit la temperatura camerei (80%) |
● 1 ou la temperatura camerei |
● 170 g zahar brun |
● 1/2 lingurita extract de vanilie |
● 1 punga marshmallows (250 g) |
● aproximativ 85 g ciocolata neagra intre 60-80 % fara lecitina |
Mod de preparare
Preincalziti cuptorul la 180 c (gaz 4). Intr-un bol amestecati cu telul faina, praful de copt, zaharul. Puneti oul, vanilia, untul si cu o furculita formati intr-un aluat. Luati aproximativ cate 1 lingura de aluat si apasati usor incat sa dati forma de biscuite, puneti intr-o tava cu foaie de copt lasand putin spatiu intre ele.
Coaceti in cuptor timp de 8 minute. Transferati jumatate din biscuiti pe un gratar iar pe celelalte bucati intoarceti-le si puneti marshmallows (o cantitate generoasa) apoi mai lasati 1-2 minute la cuptor. Scoateti si puneti deasupra cea de a doua bucata de biscuite apoi lasati sa se raceasca putin.
Aduceti la fierbere lenta o cratita mica cu putina apa. Deasupra acesteia topiti la aburi ciocolata intr-un bol termorezistent. Puneti o tava sau foaie de copt sub gratar. Incercati sa taiati excesul de marshmallows de pe margini.
Cu o pensula ungeti cu ciocolata biscuitii pe jumatate un strat indeajuns sa acopere. Lasati sa se raceasca pana cand ciocolata s-a intarit apoi ungeti cealaltalte jumatatati si marginile (daca e nevoie mai incalziti o data ciocolata).
Orice exces de ciocolata se poate rade de pe hartia de copt si refolosita. Lasati sa se raceasca complet si ciocolata sa fie intarita inainte de servire. Pastrati intr-un loc racoros.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Biscuiti cu Marshmallows Inveliti in Ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Coaceti in cuptor timp de 8 minute. Transferati jumatate din biscuiti pe un gratar iar pe celelalte bucati intoarceti-le si puneti marshmallows (o cantitate generoasa) apoi mai lasati 1-2 minute la cuptor. Scoateti si puneti deasupra cea de a doua bucata de biscuite apoi lasati sa se raceasca putin.
Aduceti la fierbere lenta o cratita mica cu putina apa. Deasupra acesteia topiti la aburi ciocolata intr-un bol termorezistent. Puneti o tava sau foaie de copt sub gratar. Incercati sa taiati excesul de marshmallows de pe margini.
Cu o pensula ungeti cu ciocolata biscuitii pe jumatate un strat indeajuns sa acopere. Lasati sa se raceasca pana cand ciocolata s-a intarit apoi ungeti cealaltalte jumatatati si marginile (daca e nevoie mai incalziti o data ciocolata).
Orice exces de ciocolata se poate rade de pe hartia de copt si refolosita. Lasati sa se raceasca complet si ciocolata sa fie intarita inainte de servire. Pastrati intr-un loc racoros.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Biscuiti cu Marshmallows Inveliti in Ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany