Stropiti cotletele pe ambele fete cu putin ulei de masline si condimentati cu sare, piper si rozmarin, dupa gust.
Puneti-le intr-un vas termorezistent sau intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pana ce carnea este facuta si cotletele frumos rumenite. Intoarceti-le in acest timp de 2- 3 ori si stropiti carnea cu sosul format in tava.
Serviti cat sunt calde alaturi de garnitura preferata si o salata sau muratura.
Pentru o friptura de porc la cuptor este bine, in general, sa alegeti o bucata de carne cu un strat de grasime. Friptura va avea un gust mai bun.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaDemult am vrut sa-l fac, saptamana aceasta am avut si ocazia potrivita! E un tort racoros, ca o inghetata, s-a topit practic...
Tort diplomat cu zmeura si ananasMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii