Sunt niste biscuiti deliciosi, i-a facut o prietena asa ca am furat reteta.
Se taie untul cubulete si se rade coaja de portocala deasupra. Separat se cerne faina cu praful de copt se adauga sarea, zaharul macinat un pic, oul si untul. Se omogenizeaza si se adauga ciocolata taiata bucati si nucile.
Se pot face si cu bucati de smochine uscate si nuci. Se lasa aluatul la odihnit o ora, in frigider, invelit in folie alimentara.
Dupa o ora se fac bilute de marimea unei nuci se trec prin albus usor batut si la urma prin cereale.
Se pun in tava tapetata cu hartie de copt. Se coc la 165 grade pentru 20 min. Cand sunt reci se pudreaza cu zahar pudra. Eu am facut portie dubla.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor Pfiuu si acum imi amintesc cum m-am dat peste cap sa imi cumpar un aparat foto mai bun, ma intrebau ai mei pentru ce...
Cupcakes Cu Fructe De Padure Si 1 An De BloggingReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii