Cum se face sucul de roșii pentru iarnă
Rosiile le-am spalat si le-am taiat felii, indepartand cotorul.
Le-am trecut de doua ori prin masina de presat rosii.
Sucul obtinut l-am fiert la foc mic( aproximativ 4 ore) intr-o oala de tuci,pana a scazut la jumatate.
La jumatatea fierberii, am adaugat sarea si zaharul.
Am turnat sucul fierbinte in sticlele sterilizate, am pus cate o lingura de ulei apoi am sigilat.
Le-am pus sa stea sub o patura pana a doua zi cand s-au racit.
Fierbeti sucul de rosii pana obtineti consistenta dorita
Sarea si zaharul se adauga dupa gust.
Daca pregatiti cantitate mai mica, timpul de fierbere se reduce.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii