Ingrediente
● 5 piepturi de pui |
● 5 oua |
● faina |
● pesmet |
● pungi plastic |
● hartie cerata |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
30min
Se iau piepturile de pui se feliaza, se portioneaza si se bat cu batatorul de snitele. Se sareaza apoi feliile gata batute, se dau prin faina, ou si la urma pesmet. Se pun pe hartie cerata, separat fiecare, se aseaza in pungi de plastic una peste alta si se dau la congelator.
Se pune in fiecare punga doar atatea cate vreti sa prajiti o data. Cand se scot de la congelator, nu se dezgheata, se pun direct in ulei si se prajesc. Uneori cand am mai mult timp la dispozitie le mai las la dezghetat cam jumate de ora, dar nu mai mult.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Semipreparate de Tip `Gospodina` - Snitele" nu uita sa ii faci un review.
Se pune in fiecare punga doar atatea cate vreti sa prajiti o data. Cand se scot de la congelator, nu se dezgheata, se pun direct in ulei si se prajesc. Uneori cand am mai mult timp la dispozitie le mai las la dezghetat cam jumate de ora, dar nu mai mult.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Semipreparate de Tip `Gospodina` - Snitele" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 26.10.2009 23:25:41
Cu multa placere , iti salveza mult timp atunci cand intr-adevar ai nevoie de el