Fasolea se spala, se taie capetele, se taie apoi in bucatele mai mici. Se pune la fiert in apa rece. Se fierbe doar pe 3/4. Se scoate apoi din apa, se scurge si se lasa la racit.
In timp ce fasolea fierbe, noi spalam si curatam si tocam restul componentelor. Le punem separat in vase dupa care luam pungi de plastic. Impartim fasolea in cate portii vrem, si portionam si restul de zarzavaturi.
Le punem in pungi de plastic in felul urmator: fasolea in punga direct, ceapa, rosile, ardeiul, patrunjelul frunze, radacina alba si morcovii le punem separat in pungute mai mici si apoi le punem si pe ele in punga mare, peste fasole. SE eticheteaza, se pune data pe punga si la congelator. Iarna se scoate si se face fasolea la fel ca si cea proaspata. Se pastreaza bina pana la 6 luni, chiar 7 luni.
Nu se decongeleaza inainte. Se pune la fiert asa congelata cum este.
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii