Ingrediente
● 1 l suc de coacaze negre |
● 1 kg zahar |
Mod de preparare
Treceti coacazele, bine spalate si scurse, prin masina de facut suc de rosii sau storcatorul de fructe.
Fierbeti sucul pana se ingroasa, apoi adaugati zaharul, amestecand continuu pana se topeste si fierbeti in continuare pana se leaga ca o dulceata. Faceti proba.
Turnati fierbinte in borcane spalate, uscate si incalzite in cuptor si capsati.
Raciti lent intre paturi, punand borcanele rasturnate, cu capacul in jos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Peltea de Coacaze Negre" nu uita sa ii faci un review.
Fierbeti sucul pana se ingroasa, apoi adaugati zaharul, amestecand continuu pana se topeste si fierbeti in continuare pana se leaga ca o dulceata. Faceti proba.
Turnati fierbinte in borcane spalate, uscate si incalzite in cuptor si capsati.
Raciti lent intre paturi, punand borcanele rasturnate, cu capacul in jos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Peltea de Coacaze Negre" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany