Ghiveci la borcan

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

Necesar pt 1 portie :
1 litru ulei
3 kg ceapa
2 kg ardei grasi
1 kg morcovi
5 kg rosii
1 kg fasole verde cruda
2 buc vinete mari
1 legatura mare frunze telina
1 legatura mare frunze patrunjel
Ardei iuti facultative 2 buc
Sare dupa gust

Mod de preparare

Se pune intr-o cratita 1 litru de ulei, 3 kg de ceapa taiata solzisori si 2 kg de ardei taiati bucati mai mari si se lasa la calit;pe urma se adauga 1 kg de morcovi taiati felii subtire si se lasa la calit; cand sunt pe jumatate gata morcovii se adauga 5 kg rosii decojite si taiate cubulete mai mari, apoi se adauga 1 kg de fasole cruda iar spre sfarsit se adauga 2 vinete mari taiate cuburi; se pun frunze de telina, de patrunjel si ardei iute dupa preferinta si se condimenteaza cu sare si piper.

La sfarsit adaugam 1 lingura mare salicil sau 1 plic praf conservant.

Se pun in borcane si se pun borcanele in patura sa stea pana a doua zi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ghiveci la borcan" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

nicoleta15
•  13.01.2010 16:46:56

bunnnnnnnnnnnnnnnnnn

ioana_50
•  04.08.2009 18:36:58

si aceasta reteta o voi face.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ghiveci la borcan