Ghiveci la borcan

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

Necesar pt 1 portie :
1 litru ulei
3 kg ceapa
2 kg ardei grasi
1 kg morcovi
5 kg rosii
1 kg fasole verde cruda
2 buc vinete mari
1 legatura mare frunze telina
1 legatura mare frunze patrunjel
Ardei iuti facultative 2 buc
Sare dupa gust

Mod de preparare

Se pune intr-o cratita 1 litru de ulei, 3 kg de ceapa taiata solzisori si 2 kg de ardei taiati bucati mai mari si se lasa la calit;pe urma se adauga 1 kg de morcovi taiati felii subtire si se lasa la calit; cand sunt pe jumatate gata morcovii se adauga 5 kg rosii decojite si taiate cubulete mai mari, apoi se adauga 1 kg de fasole cruda iar spre sfarsit se adauga 2 vinete mari taiate cuburi; se pun frunze de telina, de patrunjel si ardei iute dupa preferinta si se condimenteaza cu sare si piper.

La sfarsit adaugam 1 lingura mare salicil sau 1 plic praf conservant.

Se pun in borcane si se pun borcanele in patura sa stea pana a doua zi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ghiveci la borcan" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

nicoleta15
•  13.01.2010 16:46:56

bunnnnnnnnnnnnnnnnnn

ioana_50
•  04.08.2009 18:36:58

si aceasta reteta o voi face.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ghiveci la borcan