Ingrediente
● Dulceaţă de căpșuni reţetă |
● 250 kg capsuni |
● ~75 g indulcitor |
● ~jumatate de plic de sare de lamaie |
Mod de preparare
Dulceaţă de căpșuni reţetă. Curatam capsunile, le spalam si in vasul in care pregatim dulceata punem un strat de capsuni unul de indulcitor si tot asa pana terminam ingredientele, iar ultimul strat va fi indulcitor.
Lasam asa vasul vreo 2 ore, apoi il punem la foc mediu sa fiarba.
Cand credem ca este gata, facem proba astfel: punem pe o farfuriuta o lingura de dulceata si daca dupa racire ea se prelinge mai greu inseamna ca este gata. La sfarsit dupa ce inchidem aragazul punem si sarea de lamaie si apoi luam spuma.
In borcanele spalate si uscate foarte bine turnam dulceata de caspuni fierbinte, punem capacul si infiletam bine apoi punem borcanele cu gura in jos. Astfel in interiorul borcanului se formeaza un vid ceea ce va duce la pastrarea in stare foarte buna a dulcetii.
Recomandari pentru tine si casa ta
pana la 12 rate
Comentarii
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 13.03.2014 22:33:34
Reteta este atragatoare dar ce indulcitor se foloseste? ( este reteta pentru diabetici)