Dovleac, Struguri Albi si Fasole Verde Murate (in Otet si Zahar)

Postat pe: 29-01-2013
(0)

Ingrediente

dovleac
fasole verde
struguri albi
otet
sare
zahar
scortisoara
cuisoare
foi de dafin

Mod de preparare

- fasolea curatata si spalata impreuna cu dovleacul curatat de coaja si taiat cuburi le oparim citeva minute in apa

- pregatim lihidul in urmatoarea proportie, pentru fiecare 100 ml de apa adaugam 150 ml otet alb, 1/2 lingurita de sare, 2 linguri cu zahar, 1 cuisor, 1 frunza de dafin si putina scortisoara, pe are le fierbem citeva minute

- in timp ce lichidul clocoteste noi umplem borcanele in straturi, apoi varsam lichidul cald peste, inchidem borcanul cu capacul cu filet si intoarcem borcanul cu capacul in jos. Il lasam asa pina se raceste, Se va forma vid.

Punem borcanul in loc intunecos si nu il deschidem decit dupa minim 2 saptamini.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Dovleac, Struguri Albi si Fasole Verde Murate (in Otet si Zahar)" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Dovleac, Struguri Albi si Fasole Verde Murate (in Otet si ...