Ardeii iuti se spala si se taie in rondele. Se pun intr-un bol de sticla, portelan sau ceramica si se amesteca cu restul ingredientelor. In prealabil, zaharul se poate topi in putina apa calda.
Se acopera vasul si se lasa peste noapte.
A doua zi se pune in borcane, se inchide capacul si se depoziteaza in camara.
Se serveste cu ciorbe, tocanite, sarmale, cu orice vreti voi.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorO reteta ce mi-a rămas pe retina, de pe@Leckerschmecker. Bineînțeles că am adus câteva adăugiri a la...
Briose aperitiv cu alune, bacon, branza albastra si dulceata de rubarbaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii