Spalati bine, sub jet de apa rece, agrisele ce au fost curatate si care sunt sanatoase si coapte. Lasati la scurs intr-o strecuratoare.
Asezati-le pe cat posibil intr-un singur strat, pe tavite si dati la congelator, sa inghete, timp de cateva ore pana la 24 ore.
Puneti apoi in caserole cu capac, inscriptionati si depozitati in congelator pana la intrebuintare.
Se pot pastra intre 6- 12 luni.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaVă invit să încercați o prăjitură rapidă și delicioasă, care se pregătește foarte ușor....
Reteta de prajitura cu mere, nuci caramelizate si mascarponeReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii