Cum se face sucul de roșii - Reteta bunicii, foarte simpla si extrem de buna.
Se pune apa la fiert intr-o oala cu gura larga, se pun rosiile cu cotorul in jos si cand plesneste pielita pe ele, este semn ca sunt gata. Se scot cu o paleta si se pun pe chiuveta sa se racoreasca, apoi se curata de pielite si cotoare si se pun intr-un vas de plastic.
Cu un mixer de mana se mixeaza timp de cateva minute, apoi se pune sucul la fiert cu sare si zahar. Se fierbe pana cand scade suficient de mult incat sa stea peste iarna. Se pune in sticle si se pun sticlele sub paturi sa stea pana se racesc. Se dau la beci sau camara si se consuma iarna.
Sa aveti pofta, dragilor!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii