Se indeparteaza semintele, cele mai marisoare le-am taiat in jumatati si pe cele mici le-am lasat intregi, apoi se fierb cu o cana de vin si restul apa rece cat sa le acopere de 2 cm, cca 20 de minute, cu anasonul si batonul de scortisoara. Se adauga si farfuria cu zahar, lasand sa fiarba pana se leaga (deasupra fac basici transparente, cam dupa 30 de minute de fiert. Se adauga si sucul de la o jumatate de lamaie, apoi se asaza fructele in borcane curate si uscate si apoi se torna siropul gros, fierbinte. Se etanseizeaza strangand bine capacele, se acopera cu un prosop si se lasa sa se raceasca in voie.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorOf da, pentru concursul cu dragoste :))) In mijloc s-ar fi dorit a fi o inima, dar nu e :D
Tort de clatiteIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii