Supa haiduceasca picanta ( Pikans betyarleves )

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

Este consistenta dar se mananca cu grija Very Happy
Necesar:
2 cepe rosii
4 catei de usturoi
4 morcovi
2 patrunjeli radacina
150 gr carne de porc(sau de vita)
150 gr carne de pui(sau curcan)
1 cutie de ciuperci felii ( 200 gr ciuperci proaspete)
150 gr carnati afumati
500 gr smantana
2 galbenusuri
ulei
1 foaie de dafin
2 lingurite cu boia, sare
2 lingurite de chimen macinat
2 ardei iuti (se poate folosi si unu)

Mod de preparare

Preparare :

Ceapa taiata cubulete se caleste pe cca 50 ml ulei impreuna cu cei 4 catei usturoi pisati. La ei se adauga si 1 foaie de dafin , si apopi se pune si boiaua si se stinge cu un pic de apa. Apoi punem carnea de porc , 1 lingurita chimen macinat si mai punem apa .

Cand carnea de porc e pe jumate fiarta punem si carnatii, morcovii si patrunjelu taiat cubulete, carnea de pui , si ciupercile si codimentam cu sare dupa gust si inca 1 lingurita de chimen macinat si ardeiul iute rupt i 3-4 bucati.

Lasam sa fiarba si apoi amestecam galbenusul cu smantana si la el adaugam din zeama fierbinte putin cate putin si appoi turnam totul peste supa si lasam sa dea un clocot.

Se presara cu patrunjel verde tocat fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supa haiduceasca picanta ( Pikans betyarleves )" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

nicoleta15
•  13.01.2010 16:41:48

Arata f.bine

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa haiduceasca picanta ( Pikans betyarleves )