-punem legumele la fiert in trei litri de apa in care am pus cateva picaturi de ulei.
-legumele se pun atunci cand apa incepe sa fiarba
-dupa fierbere se scot legumele
-se baga la robot si se paseaza
-acest piure se pune in supa in care au fiert legumele
-se mai lasa zece minute pe foc timp in care asezonam cu delikat si punem bulionul
-la final se adauga verdeata tocata marunt si preferential fidea
Aceasta supa se serveste calda sau rece cu crutoane.
pofta buna!
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinunatie sau mai bine zis dragoste de la prima lingurita!
Tarta cu pere, crema de vanilie si sirop de artarReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii