Supa Crema de Conopida Coapta si Chimion - de post, pregatita cu blenderul Oster

Postat pe: 17-03-2016
(0)

Ingrediente

1 conopida mica
3-4 catei usturoi decojiti
1/2 lingurita seminte chimion (daca va place aroma de chimion, puteti adauga mai mult) 1/2 lingurita turmeric
1 ceapa mica alba
1 lingura cimbrisor proaspat
5 l supa legume
200 ml lapte de migdale neindulcit (sau orice alt lapte vegetal neindulcit doriti) sare
piper dupa gust
2 linguri ulei masline extravirgin

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:40min
Conopida se curata de frunze, se desface in florete, se spala sub jet de apa rece si se scurge.
Ustutoiul se curata si se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se adauga conopida, se stropesc legumele cu putin ulei de masline si se introduce tava in cuptorul preincalzit.
Legumele se coc la foc moderat, pana se inmoaie si se rumenesc frumos (usturoiul va fi gata mai repede).
Legumele se transfera in vasul blenderului Oster si se adauga restul de ingrediente din retetarul de mai sus.
Se mixeaza totul pornind de la cea mai mica viteza si crescand turatia treptat, pana cand obtinem o crema foarte fina (dureaza max. 1, 5 min.).
Supa crema de conopida coapta cu chimion astfel obtinuta se toarna in boluri, se decoreaza cu fulgi de chili si cimbrisor si se serveste calda.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supa Crema de Conopida Coapta si Chimion - de post, pregatita cu blenderul Oster" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa Crema de Conopida Coapta si Chimion - de post, ...