Se topesc 2 linguri de unt intr-o cratita, se pune ceapa si telina tocate, si se prajesc pana se inmoaie. Se adauga apoi broccoli si supa de pui (legume, oase) si se fierbe 10 minute. Apoi se paseaza, (in blender).
In alt vas se topesc 3 linguri de unt, se adauga faina (amidonul) si laptele, se fierbe pana devine gros. Se adauga la crema de broccoli, se condimenteaza si se serveste calda sau rece cu crutoane sau intr-o chifla unsa cu usturoi pe interior
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii