Riso E Fagioli (supa de Orez si Fasole)

Postat pe: 22-02-2013
(0)

Ingrediente

6 linguri de ulei de masline
1 ceapa
2 catei de usturoi
1 morcov
1 telina
1 litru de zeama de supa de legume
1 lingura de bulion
400g de fasole, deja fiarta
100 g de orez
1 lingura de patrunjel proaspat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Intr-o oala mare, se pune uleiul la incalzit, dupa care se adauga legumele taiate marunt si lasa la foc mediu timp de 10 minute sau pana incep sa se inmoaie legumele. Se adauga supa de legume, bulionul si jumatate din cantitatea de fasole.

Se fierbe totul timp de 2 minute la foc mare, apoi se adauga orezul. Se acopera oala si se fierbe timp de 15 minute sau pana se inmoaie orezul. Restul de fasole se zdrobeste si se pune peste restul supei. Se adauga sare si piper, dupa gust, si se fierbe bine pana da in clocot, cand se adauga si patrunjelul.

Se stropeste cu uleiul de masline ramas si se serveste fierbinte, altfel se intareste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Riso E Fagioli (supa de Orez si Fasole)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Riso E Fagioli (supa de Orez si Fasole)